Welkom bij Global Fishing - Maker van de Navigator en Maverick

Garanties & Voorwaarden

Global Fishing B.V. staat volledig achter haar product en garandeert u als trotse nieuwe bezitter van een Navigator of Maverick voerboot dat zijn producten vrij zijn van gebreken. De garantie op een Navigator of Maverick geldt voor een termijn van: 4 jaar na levering op alle elektronica en draaiende onderdelen van de voerboot! Uitgezonderd zijn achteraf accessoires zie Let op!

Let op dit betreft geen Fishfinders of GPS modules en andere achteraf ingebouwde accessoires hier geld de garantie van de desbetreffende leverancier. De meegeleverde factuur geldt als garantiebewijs indien hierop als voldaan is getekend voor contante betaling en/of bankoverschrijving. Er bestaan nimmer rechten op garantie indien de koper aan Global Fishing B.V. nog enige betaling verschuldigd is!

Bij reparaties die buiten de fabrieksgarantie vallen worden materiaalkosten en arbeidsloon in rekening gebracht. Voor de meeste accu’s geld een fabrieksgarantie van 3 maanden, met uitzondering van Rebelcell waar een garantie van 24 maanden op zit.

LET OP: Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief 21%
BTW en exclusief verzendkosten!

Met vriendelijke groet,

Global Fishing B.V.

De garantie vervalt wanneer er gebreken zijn ontstaan door:

  1. Ondeskundig gebruik. Wij verstaan onder ondeskundig gebruik het niet goed onderhouden en schoon houden van de voerboot. Aantoonbaar ruw omspringen met uw voerboot.
  2. De voerboot zonder schriftelijke toestemming van Global Fishing B.V. door de consument of zijn reparateur aantoonbaar is open gemaakt
  3. De voerboot zonder schriftelijke toestemming van Global Fishing B.V. is aangepast, veranderd, of zelfs constructiewijzigingen zijn doorgevoerd.
  4. U uw gewenste accessoires door een ander bedrijf dan Global Fishing in uw Navigator of Maverick voerboot laat monteren.
  5.  Bij elk van bovengenoemde punten is Global Fishing niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor gevolgschade

 

globalfishing-logo

 

 

Koningsweg 2-18
3762 EC Soest
Tel: +31 (0) 653 662662
Email: info@globalfishing.eu

 

Save

Save

Save